Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твАктрисата Цветана Манева гостува във вечерното шоу

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твАктрисата Цветана Манева гостува във вечерното шоу
Коментари Харесай

Цветана Манева на 8-ми март: Вие мъжете да не би да ходите с табелки подходящ - неподходящ, че да се ориентираме

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Актрисата Цветана Манева гостува във вечерното шоу на Слави Трофонов. Водещият я заразпитва за любовта и засяга себе си като отшелник, който не е съумял до в този момент да откри своята жена.

Ами ти още не си почнал да опитваш, само че към този момент и закъсня, по какъв начин ще стигнеш моите три пъти - изрази мнението си актрисата. 

Ама това, че не съм се женил, не значи, че не съм поемал отговорност, само че за дамите като че ли нищо не е задоволително. Ами в случай че се влюбиш в несъответствуващия човек? - попита Слави. 

Че вие мъжете да не би да ходите с табелки " подобаващ " - " несъответствуващ ", че да се ориентираме по-лесно? - отвърна му актрисата, която показа, че половинката й Явор Милушев постоянно й подарява цветя. 

Няма друга формула, с изключение на да обичаш. Любовта е много терзаещо възприятие, тъга, терзания, подозрения. Но има едно нещо - блян - когато усетиш, че цялото ти създание е обзето от блян, а не фантазия, това е някакво господство на духа. Така копнееш, че пренебрегваш себе си, когато той има потребност от помощ, очакваш и същото. Тази дума рядко се използва. Трябва доста да искаш да обичаш, с цел да обичаш. Това не е договорка. Важното е ти да обичаш. Най-много обичам да обичам. Децата се обичат абсолютно. Просто възприятието те изпълва и осмисля съществуването ти - показа размишления гостенката. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР